Caută
Close this search box.

7-10 Septembrie 2017: Festivalul Ambasadelor ONE WORLD

A treia editie al celui mai mare eveniment multicultural din Romania se va desfasura timp de patru zile ( 7-10 Septembrie 2017) in Bucuresti, la Grand Hotel du Bulevard, Cinema Pro si Parcul Titan – intrarea Liviu Rebreanu.

Sunt invitate si asteptate tari de pe toate cele sase continente sa prezinte culturi, expozitii, filme, traditii, ateliere, mestesuguri, ceremonii, obiceiuri, muzica si dans, gastronomie, atractii turistice cat sa introduca vizitatorii in colturi din lume pe care nu le-au cunoscut sau vizitat vreodata.

Acest univers adunat intr-un singur loc este organizat se Asociatia ESCU, sub inaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe si UNESCO, alaturi de partenerii institutionali: Administratia Fondului  Cultural National, Primaria Capitalei, ARCUB, Primaria sectorului 3, Institutul Cultural Roman, institutul European Roman, Guvernul Romaniei – departamentul relatii interednice, Ministerului Culturii si identitatii nationale.

Programul festivalului poate fi urmarit pe site-ul http://www.festivalulambasadelor.ro/program.html , intrarea fiind libera la toate evenimentele si in toate locatiile propuse.

Va invitam timp de patru zile sa „calatoriti” in jurul lumii chiar in orasul dumneavoastra, sa descoperiti, sa invatati, sa admirati, sa gustati, sa pretuiti valori umane si culturale pe care, poate, altfel nu aveti posibilitatea sa le intalniti direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri