Caută
Close this search box.

Bătaie ca-n filme în studioul B1 TV: Mirel Palada i-a dat un pumn în nas unui senator USR

Scene ca-n filme în timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin.

După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței.

Nadia Ciurlin a anunțat incidentul după revenirea în direct și emisiunea a continuat fără prezența celor doi.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, vicepreședintele Senatului a declarat că mâine va depune plângere la Poliţie împotriva sociologului Mirel Palada.

”Este vorba despre purtătorul de cuvânt al guvernului Ponta, domnul Mirel Palada, care, în pauza emisiunii de la un post de televiziune, m-a lovit cu pumnul în gură și a fost nevoie ca oamenii de la această televiziune să-l oprească și să-l scoată din platou.

În timpul emisiunii, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine în timp ce vorbeam. I-am spus că este unul dintre motivele pentru care am intrat în politică, şi anume pentru că m-am săturat de astfel de nesimțiți care intră peste ceilalți și nu-i lasă să vorbească. În pauză mi-a spus să nu care cumva să mai îndrăznesc să-l fac nesimțit. Am spus că dacă va continua să nu mă lase să termin ce am de spus, da, acesta este comportamentul unui om nesimțit. În acel moment a sărit, m-a lovit cu pumnul în gură, cu picioarele”, a declarat Mihai Goțiu la Realitatea TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri