Caută
Close this search box.

Biblioteca pentru Pop: Zeci de oameni au cerut în stradă demisia ministrului Educației

Zeci de oameni au cerut marți seară, în Piața Victoriei din Capitală, demisia ministrului Educației. Supărați, protestatarii au adus și cărți pentru Liviu Pop.

Cărţile vor fi donate ulterior unor unități de învățământ.

Dicționare, manuale, cărți de artă sau filosofie – toate au format „Biblioteca pentru Pop”. Printre ele, „Ghidul leneşului”, „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Vârsta inocenţei”, manuale de Matematică şi de Limba română.

„Îi transmit lui Liviu Pop să se gândească bine, să se gândească că şi dânsul a avut părinţii în generaţia de sacrificiu. Ne dorim ca măcar copiii noştri să nu mai aibă parte de aşa ceva. Vrem o ţară liberă, cu gândire frumoasă. Mesajul este clar, vrem ceva mai bun pentru copiii noştri”, a spus o femeie care a lăsat pe masa amplasată în intersecţia din Piaţa Victoriei o carte de poveşti pentru copii, de Călin Gruia, potrivit News.ro.

Oamenii au taxat, printre altele, decizia prin care au fost interzise materialele auxiliare în școli, dar și gravele greșeli gramaticale făcute de ministrul Educației.

Organizatorii şi-au motivat acţiunea invocând scandalul manualelor şcolare şi „gravele probleme de background profesional” ale ministrului.

 

FOTO: tvr.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri