Caută
Close this search box.

Cazul fetiței rănite la un loc de joacă din Parcul Tei, în atenția procurorilor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă și pentru stabilirea persoanelor responsabile în cazul fetiței care a suferit, miercuri, o contuzie abdominală, după ce a căzut la un loc de joacă din Parcul Tei.

„La fața locului s-au prezentat polițiști (…), care au demarat verificările, în vederea stabilirii contextului în care s-a produs vătămarea. A fost realizată cercetare la locul producerii evenimentului și au fost efectuate investigații în vederea identificării martorilor oculari”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Dan Cristian Popescu, viceprimar al sectorului 2, a declarat că a fost demarată o verificare la toate locurile de joacă din această zonă.

„Din fericire, nu și-a rupt coloana, e un accident regretabil care s-a întâmplat ieri (n.r. — miercuri), în Parcul Tei, la unul dintre locurile de joacă. S-a desprins o chingă sau s-a rupt o frânghie, nu știm exact încă, este o anchetă ANPC în curs. Fetița a căzut de la aproximativ un metru, a fost dusă la spital, au fost făcute verificări. Din informațiile pe care le avem, înțelegem că nu este nimic grav. (…) Am demarat o verificare la toate locurile de joacă, cu toate că acestea se verifică săptămânal de către angajații ADP. (…) Când a venit Salvarea, ei au spus să nu se miște, că e posibil să se fi rupt coloana, că e o măsură preventivă bună, dar înțeleg că nu e afectată coloana. (…) Dacă cineva trebuia să verifice și nu a verificat, atunci va fi sancționat. Dacă nu a verificat bine, iar poate fi o sancțiune, să vedem”, a spus joi viceprimarul, citat de Agerpres.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri