Porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Midia sunt închise luni dimineață din cauza ceții dense, potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române.

Totodată, polițiștii sfătuiesc șoferii care se deplasează pe autostrada A2 București — Constanța să manifeste prudență sporită la volan, să reducă viteza de deplasare și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, întrucât pe tronsonul dintre kilometrul 160 și Constanța este ceață densă, vizibilitatea fiind redusă la aproximativ 50 de metri.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineața, o atenționare nowcasting Cod galben de ceață, valabilă în următoarele două ore în județul Constanța.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în județul Constanța, se va semnala temporar ceață care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

100 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here