Caută
Close this search box.

Cum a ajuns tenorul Vlad Miriță în hainele lui Mihai Viteazul

Tenorul Vlad Miriță sărbătorește miercuri 15 ani de carieră și a ales să o facă la Târgoviște printr-un super concert cu prietenii!

Astăzi, 6 septembrie, Vlad Miriță va susține un concert de excepție pentru a marca cei 15 ani de carieră,lături de mulți dintre prietenii săi, care vor urca pe scenă alături de el, ca invitați, precum Marcel Pavel, Nico, Monica Anghel, Ozana Barabancea, Paula Seling, Ionuţ Fulea, Sebastian Stan, dar și alte nume cunoscute.

După concert, când va coborî de pe scenă, Vlad Miriță va fi preluat de un frumos cal Frizian, în cadrul repetițiilor cu Lupii Albi pentru seria de spectacole Cetatea celor 33 de Voievozi, organizat la Târgoviște cu ocazia Zilelor orașului. Lupii Albi îl aduc anul acesta ăn prim plan pe marele voievod Mihai Viteazul, interpretat magistral de același Vlad Miriță, într-un spectacol de evocare istorică, ce va avea loc sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21.00, la poalele Turnului Chindia. Din distribuția spectacolului mai fac parte actorii Ioan Isaiu, Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Dan Ionescu, Liviu Cheloiu, Mircea Silaghi și zeci de cascadori Lupii Albi.

Dar în seara aceasta, recitalul Vlad Mirita&Prietenii se va desfășura în Piața Tricolorului, începând cu ora 19.00. Evenimentul face parte din complexul de manifestari “Zilele Cetății Târgoviște 2017”, ce au loc în Cetatea de Scaun, în perioada 4-10 septembrie, organizate de Primăria Târgoviste și Consiliul Local Municipal.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri