„Sunt două variante de selecționeri pe lista ”scurtă” a federației, în locul lui Cristoph Daum: Dan Petrescu și Cosmin Contra. Aceasta este informația pe care o am eu. Problema este că ambii sunt sub contract în momentul de față. Poate o să auzim că se ocupă neoficial Contra sau Dan Petrescu, în timp ce o să avem un interimar”, a declarat fostul conducător de la Steaua, Unirea Urziceni, Pandurii sau Oțelul Galați, Narcis Raducan.

Narcis Răducan este considerat unul din oamenii cei mai apropiați de președintele FR Fotbal, Răzvan Burleanu. Adică, mai concret, o persoană care știe bne ce se întâmplă la federație.

apropo de Dan Petrescu, acesta mai are însă contract timp de doi ani cu CFR Cluj, formație pe care a dus-o deja, în doar câteva etape, pe locul 1 în Liga Națională din România.

Clubul din Dealul Feleacului a anunțat deja că nu îl lasă pe Dan Petrescu să vină la echipa națională, iar fostul internațional stelist nu spune nici ”da”, nici ”ba”, așteptând reacțiile celor din jur.

De cealaltă parte, Cosmin Contra si-a manifestat însă dorința expresă de a prelua echipa națională.

Actualul selecționer, Christopher Daum, a preluat nationala României in iulie 2016, după ce timp de trei ani nu mai antrenase pe nimeni înaintea acestui moment. El a ratat calificarea la CM 2018 din Rusia, reușind doar 2 victorii din 8 meciuri, ambele cu modesta selecționată a Armeniei. Contractul lui expiră în luna noiembrie, când antrenorul geman se va întoarce, mai mult ca sigur, în țara sa. (foto GSP)

100 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here