Judecatăria Bistriţa a făcut publică motivarea sentinţei în cazul eliberării lui Gregorian Bivolaru, liderul MISA.

Motivarea sentinței date de Judecătoria Bistrița pe 7 septembrie, prin care fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat condiționat, arată că, în opinia instanței, acesta nu reprezintă un pericol pentru ordinea publică și că și-a asumat fapta comisă, pe care o regretă.

Bivolaru s-a angajat în fața instanței că nu va mai discuta niciodată cu o persoană minoră și a invocat faptul că au trecut 13 ani de la comiterea faptei pentru care a fost condamnat, de act sexual cu un minor.

„Petentul declară că, în opinia sa, este îndreptățit pentru a fi liberat condiționat întrucât a realizat 45 de credite și că zilele executate în detenție sunt suficiente pentru fapta pentru care a fost condamnat și pe care și-o asumă și o regretă.

Totodată, declară că a luat decizia ca niciodată să nu mai discute cu o persoană sub 18 ani pentru a nu mai ajunge în situația de față, perioada petrecută în detenție fiind una edificatoare. Mai arată că au trecut 13 ani de la faptele pentru care a fost condamnat și nu a mai săvârșit o altă faptă deoarece nu mai dorește să trăiască astfel de experiență”, se arată în motivare.

91 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 9 =