Caută
Close this search box.

Dolj. Un poliţist, lovit cu capul în faţă de un şofer beat

Un poliţist din localitatea doljeană Pieleşti a fost lovit cu capul în faţă, în noaptea de miercuri spre joi, de un şofer beat. Poliţistul încerca să-l imobilizeze pe şofer, după ce acesta a lovit o maşină parcată şi a făcut scandal, informeaza Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu, a declarat că poliţiştii din Pieleşti au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că un autoturism a ieşit în decor, avariindu-i maşina.

”Echipa de siguranţă publică ajunsă la locaţia indicată a constatat, din primele verificări, faptul că un autoturism, înmatriculat în Franţa, condus pe DN 65 de către G.Adrian, 25 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, a derapat şi a lovit un autoturism şi mai multe utilaje agricole ce se aflau în afara părţii carosabile. Întrucât tânărul de 25 de ani emana halena alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest de poliţişti, astfel rezultând valoarea de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Deoarece atât şoferul, cât şi pasagerul din autoturism, un tânăr în vârstă de 24 ani, tot din Balş, se manifestau violent, au fost imobilizaţi de poliţişti, dar în timp ce se deplasau către sediul secţiei, şoferul l-a lovit cu capul în zona feţei pe unul dintre poliţişti, rănindu-l.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ultraj şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, ancheta fiind preluată de procurorii craioveni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri