Caută
Close this search box.

Două femei au murit într-un accident produs de un tânăr de 18 ani

Două femei, care mergeau pe marginea unui drum neluminat din comuna harghiteană Sântimbru, au murit, în timpul nopţii de miercuri spre joi, după ce au fost lovite într-o curbă periculoasă de un şofer de 18 ani.

Potrivit Poliţiei Harghita, cele două femei care au murit se deplasau pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie cu maşina care le-a lovit.

”Un şofer de 18 ani, din comuna Sânsimion, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 123/A, pe raza comunei Sântimbru spre localitatea sa de domiciliu, la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată şi presemnalizată ca atare, le-a acroşat pe N.E. de 58 de ani şi V.E. de 69 de ani, din localitate, care se deplasau pe partea carosabilă în aceeaşi direcţie, într-un loc prevăzut cu acostament, fără iluminat stradal şi fără să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante ori să aibă asupra lor vreo sursă de lumină. În momentul producerii accidentului, din care a rezultat decesul pietonilor, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, potrivit IPJ Harghita.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri