Caută
Close this search box.

Maestrul Gigi Căciuleanu are întâlnire la teatru Excelsior. FOTO

Teatrul Excelsior invită publicul la „Marile Întâlniri”, la care personalități marcante vor destăinui momente-cheie din activitatea lor sau viața lor, momente care i-au ajutat să devină profesioniștii de astăzi.
Deci, „Marile Întâlniri de la EXCELSIOR” au loc începând cu data de 16 octombrie, de două ori pe lună, în zilele de luni, ora 19:30, în Sala Mare a Teatrului Excelsior. Prețul biletului este de 35 de lei întreg / 16 lei redus.
Publicul are șansa, la această primă „mare întâlnire”, de a-l întâlni pe maestrul Gigi Căciuleanu, personalitate remarcabilă a dansului contemporan. Dansator, coregraf, pedagog, poet, lider al unor prestigioase companii de dans din lume, Gigi Căciuleanu va vorbi despre destinul său artistic, despre… marile întâlniri cu Miriam Răducanu, Pina Bausch, Rosella Hightower, Pierre Cardin, Jean Michel Jarre, Murray Louis, Maina Gielgud, Maia Plisețkaia.
A doua personalitate, care va veni la „Marile Întâlniri” (30 octombrie, ora 19:30), va fi medicul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Ambulanțele, urgența din Sănătate: Raed Arafat îl critică pe ministru privind achiziţia

eveline pauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri