Caută
Close this search box.

Gabriela Firea se pregătește de ce-i mai rău

Primarul Capitalei s-a speriat de previziunile meteorologilor și a decis să convoace comandamentul pentru miercuri dimineața, de la ora 9.00, la sediul Primăriei Municipiului București.

„Deja am informat încă de astăzi primăriile de sector. De asemenea, Poliția locală municipală, polițiile de sectoare, de asemenea, RADET, RATB, absolut toate instituțiile din subordine, să ia toate măsurile care se impun într-o astfel de perioadă în care vom avea, așa cum spuneam și noi și cum au anunțat meteorologii mâine seară, aspecte de vijelie și chiar de furtună”, a declarat marți primarul general Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că vremea nu va fi atât de severă, așa cum s-a întâmplat în zona de vest a țării, dar trebuie luate măsuri de precauție.

„Trebuie să ne luăm măsuri de precauție, în special în ceea ce privește panourile publicitare. I-am avertizat pe proprietari și pe administratori să fie puse în siguranță. De asemenea, copacii, pentru că de multe ori, la furtuni aceștia cad, dacă sunt bătrâni sau bolnavi și în general să fie luate toate măsurile de siguranță”, a spus Firea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri