Caută
Close this search box.

Idee originală şi inovatoare de CV a unui absolvent în design

Căutarea unui job nou şi aplicarea pentru acesta poate fi un proces plictisitor, care implică un munte de hârtii, atât pentru angajat cât și pentru angajator.

Solicitantul unui nou loc de muncă trebuie să completeze fiecare secțiune și foaie din CV-ul său astfel încât să fie cât mai relevant și atrăgător pentru angajator, pentru a nu-l plictisi pe acesta în momentul selecției.

De aceea, pentru a elimina această plictiseală, din ce în ce mai multe persoane optează pentru crearea unui CV cât mai original și creativ, aspect ce poate fi distractiv atât pentru cel care dorește să se angajeze cât și pentru angajator.

O astfel de idee creativă, în ceea ce privește propriul CV, a avut-o un proaspăt absolvent al Universității de Design din Țara Galilor.

Andy Morris, a pornit pe urmele unui nou job în domeniu cu un CV unic, sub forma unei minifigurine LEGO, potrivit boredpanda.com.

“Am folosit cunoștințele mele din design și experiența pe care o am cu jucăriile pentru a crea un CV din minifigutine LEGO care să mă diferențieze de colegii mei”, a declarat acesta.

“Am vrut să fac ceva diferit de un Curriculum Vitae clasic şi partea amuzantă a reieşit din faptul că am conceput din minifigurine o persoană care seamănă cu mine, cu un laptop in mână și un CV tiparit în miniatură în cealaltă mână. Între timp, ambalajul a fost proiectat să apară ca figurile LEGO exclusive, rezervate în mod obișnuit pentru comic-con, dar și cu elemente de design unice în ceea ce priveşte meseria mea”, a spus proaspătul absolvent.

“Întregul pachet de minifigurine exprimă grija mea pentru detalii și design, abilităţi pe care le dețin, toate în acelaşi timp cu angajamentul faţă de distracție și inovație. Toate aceste aspecte au fost combinate pentru a crea un CV interesant care mă detașează de competitorii mei, transmiţând în acelaşi timp informațiile necesare și, dovedind că totul poate fi distractiv dacă este luată în calcul abordarea corectă”, a mai declarat Andy.

Foto CV Andy Morris:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri