Caută
Close this search box.

Institutul Cantacuzino primeşte ajutor nesperat din partea Comisiei Europene

Guvernul a primit un ajutor nesperat din partea Comisiei Europene pentru Institutul Cantacuzino, a anunțat premierul Mihai Tudose, joi, după o întâlnire avută la Palatul Victoria cu comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu.

„Am primit ajutor și, (…) cu o corectă îndrumare (…), sperăm să o și fructificăm atât în domeniul reformei în justiție pe zona de penitenciare, unde România are o problemă, dar și într-o discuție — n-a trecut o săptămână, cu un ajutor nesperat din partea Comisiei pentru Cantacuzino. Rămâne de mutat în zona militară, dar și cu o finanțare de la Uniunea Europeană”, a declarat Tudose, citat de Agerpres.

Totodată, șeful Executivului a anunțat că, începând de săptămâna viitoare, vor fi reluate vizitele punctuale la Bruxelles ale miniștrilor din cabinetul său.

„A trecut vacanța (…) De săptămâna viitoare vor începe din nou vizitele miniștrilor la Bruxelles, punctual, pe transporturi, pe sănătate, ca să nu mai vorbim de Ministerul Fondurilor Europene”, a spus șeful Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri