Lady Gaga a anunțat joi pe rețelele de socializare că a fost spitalizată din cauza „unor dureri puternice”, care au obligat-o să anuleze concertul prevăzut vineri la festivalul Rock in Rio din Brazilia, relatează AFP.

„Brazilia, sunt devastată, nu mă simt suficient de bine pentru a veni la Rock in Rio. Sunt gata să fac orice pentru voi. Dar trebuie să am grijă de corpul meu”, a deplâns vedeta pop americană pe Twitter.

„A trebuit să fiu spitalizată (…) Am dureri puternice. Sunt în mâinile celor mai buni doctori”, a precizat ea pe Instagram, într-un mesaj ilustrat printr-o poză în care apare cu o o perfuzie în braț.

Marți, Lady Gaga, 31 de ani, și-a emoționat fanii din lumea întreagă dezvăluind că suferă de fibromialgie, fapt ce o va obliga să facă o pauză pentru o perioadă nedeterminată de timp în turneul său mondial, prevăzut până în decembrie.

Această maladie cronică îi provoacă dureri multiple și difuze, însoțite de stări de indispoziție.

La începutul lunii, vedeta deja fusese nevoită să-și întrerupă concertul de la Montréal din cauza unei laringite și unei infecții respiratorii contractată în timpul unui concert în aer liber la New York.

Pentru a o înlocui pe Lady Gaga, cap de afiș la Rock in Rio, organizatorii au programat un al doilea concert al trupei Maroon 5, care va avea loc vineri plus cel programat deja sâmbătă.

Fanii vor putea cere restituirea banilor pe bilete dacă doresc.

Aproximativ 700.000 de bilete s-au vândut pentru cele șapte seri de festival, unde sunt prevăzute peste 150 de concerte.

Programul, foarte eclectic, include legende ale rockului, precum The Who sau Aerosmith, dar și figuri emblematice ale muzicii R’n’B, ca Justin Timberlake și Alicia Keys.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =