Caută
Close this search box.

Liviu Pop îl atacă pe Andrei Pleșu: Mândria bate tichia, inclusiv pentru unii cu pretenții de intelectualitate

Liviu Pop, zis şi ministrul genunche, în urma numeroaselor greşeli gramaticale şi gafelor făcute în ultima vreme, se luptă cu toată lumea.

Nu-l cruţă nici pe Andrei Pleşu, pe care-l bagă la categoria „unii cu pretenții de intelectualitate și eleganță”.

„Îi mulțumesc domnului Pleșu pentru că mă onorează cu atenția sa, dacă nu cu vorbe alese. Mi-aș fi dorit să fi fost dumnealui un reper când a fost ministru, l-aș fi luat ca model, oricând apreciez un exemplu de calitate.

Din păcate, nu oricine reușeste să țină ștacheta sus, dovada faptului că mândria bate tichia, inclusiv pentru unii cu pretenții de intelectualitate și eleganță”, a scris Liviu Pop pe contul său de Facebook.

Ministrul Educaţiei îi răspunde astfel lui Andrei Pleşu, după ce acesta a scris, într-un comentariu pe blogul Adevărul, că „un ministru al Învăţămîntului ar trebui să fie ceva mai instruit decât un corigent de-a cincea la română. (…) „Dl Pop e profesor de matematică“ (n.r.- Ecaterina Andronescu).

Aţi auzit? Dacă eşti profesor de matematică nu e musai să vorbeşti corect româneşte. Numai profesorii de română au această obligaţie. Matematicienii nicidecum! Iar miniştrii, nici atît!””.

 

Un răspuns

  1. acest ‘ndrei ‘lesu -zis si yacul grohaitor- nu este decat replica „filozofica” a politicianul roman, el este cel care a lins si pupat multe dosuri politice, desigur, pentru avantaje materiale si onoruri, a avut mii de sanse sa fie un adevarat leader intelectual si social insa fripturismul sau(posibil genetic) nu i-au permis mai mult de atat, istoria-pana la urma- il va cataloga asa cum este de fapt, un fiasco lamentabil, precum majoritatea pretinsilor intelectuali romani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri