Caută
Close this search box.

Luni şi marţi se va circula dificil în Capitală, din cauza unei procesiuni religioase

În zilele de luni şi marţi, în cursul serii, în Centrul Bucureştiului, vor fi mai multe restricţii de circulaţie, în contextul desfăşurării unor activităţi religioase, anunţă, printr-un comunicat de presă, Brigada Rutieră a Capitalei.

Conform sursei citate, luni, între orele 19.00 – 21.30, va fi organizat un concert cu cântece religioase, pe treptele Parohiei Iancu Vechi – Mătăsari şi pe trotuarul adiacent acesteia.

Pe durata desfăşurării evenimentului, se va restricţiona traficul rutier pe Strada Mătăsari, între Bulevardul Pache Protopopescu şi Strada Mătăsari numărul 37.

Marţi seara, între orele 18.45 – 19.30, va avea loc o procesiune religioasă, desfăşurată pe următorul traseu: Biserica Iancu Vechi – Strada Mătăsari – Bulevardul Ferdinand – Şoseaua Mihai Bravu – Piaţa Iancului – Bulevardul Pache Protopopescu până la Biserica Iancu Vechi Mătăsari.

„Deplasarea se va face doar pe trotuar cu respectarea tuturor regulilor de circulaţie rutieră, traversarea pietonilor făcându-se numai la culoarea verde a semaforului şi prin locurile special amenajate în acest scop”, conform sursei citate.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule: să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului; să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfăşurare a evenimentului; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de credincioşi şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri