Caută
Close this search box.

Medicului Gobej ar putea prelua postul de șef de secție Neurochirurgie al Spitalului Colentina

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a propus doctorului Ionuț Gobej să preia interimar postul de șef de secție Neurochirurgie al Spitalului Colentina și a solicitat conducerii ASSMB să îi prezinte, până vineri, un raport detaliat referitor la problemele de personal și dificultățile în derularea procedurilor de achiziții de materiale medicale cu care se confruntă unitatea medicală.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, primarul Gabriela Firea a discutat luni cu cei doi medici neurochirurgi demisionari de la Spitalul Colentina, Ionuț Gobej și Dorin Bica, despre problemele pe care le reclamă și le-a cerut să își reconsidere decizia, asigurându-i de sprijinul său.

Primarul i-a propus doctorului Gobej să preia interimar postul de șef de secție Neurochirurgie și le-a solicitat celor doi medici să îi facă o propunere pentru un director medical interimar al Spitalului Colentina.

„Medicii Gobej și Bica au propus-o pe dr. Lelia Iliescu. (…) Dr. Gobej și Bica m-au asigurat că activitatea secției de Neurochirurgie a Spitalului Colentina nu va avea de suferit, operațiile urmând a se face după graficul stabilit de ceilalți medici neurochirurgi. Am speranța însă că vor reveni asupra deciziei de astăzi”, a spus Gabriela Firea, citată în comunicat.

Edilul Capitalei a precizat că dorește o analiză a aspectelor semnalate de cei doi medici, precum și găsirea unor soluții urgente pentru remedierea lor.

Medicul neurochirurg Ionuț Gobej a anunțat luni că, alături de colegul său Dorin Bica, a demisionat din funcția deținută la Spitalul Colentina, arătând că în ultimele opt luni secția de Neurochirurgie a refuzat 60 de pacienți din cauza lipsei de personal, consumabile și medicamente și a programului operator restricționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri