Caută
Close this search box.

Ministrul Petre Daea i-a făcut un “rost” fiicei sale în Ministerul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a recunoscut că fiica sa s-a angajat în instituția pe care o conduce, însă nu consideră că aceasta ar fi o problemă.

Mai exact, ea este referent la o unitate subordonată ministerului și ocupă acest post de câteva luni, a precizat ministrul.

Întrebat de cât timp lucrează fiica în unitatea subordonată ministerului, Petre Daea a răspuns: „De câteva luni de zile. Este un adevăr pe care nu îl ocolesc şi n-aş avea de ce să o fac. Şi este un copil care ca şi dumneavoastră încearcă să-şi găsească rostul în viaţă. Sper să-l găsească, iar în ceea ce mă priveşte, ca părinte, o ajut să-l găsească, pentru ca este firesc, este natural”.

Jurnaliștii au încercat să afle de la ministru și cu ce se ocupă mai exact fiica sa, dar Daea a ocolit răspunsul. „E treaba celor care îi dau de lucru, eu nu ştiu ce face. Şi m-aş bucura să facă ceea ce trebuie şi m-aș bucura și m-ar interesa să facă ceea ce i se spune”, a spus ministrul Agriculturii.

Soția lui Petre Daea, Camelia Luchian, este director al Direcției Management Resurse Umane în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri