Caută
Close this search box.

Miss SUA, o campioană naţională la dans

Concursul de frumuseţe Miss SUA 2017 şi-a desemnat câştigătoarea, o tânără în vârstă de 23 de ani din Dakota de Nord, campioană naţională la dans.

Cara Mund, absolventă a Universității Brown din Rhode Island şi admisă și la Universitatea de Drept Notre Dame, a fost încoronată duminică Miss America, devenind prima concurentă din Dakota de Nord care câștigă concursul de frumusețe vechi de aproape 100 de ani, informează Reuters.

La ediţia de anul acesta, a Miss America, au participat în total 51 de concurente, reprezentând cele 50 de state americane și districtul Columbia.

Cara Mund s-a antrenat timp de mai multe veri cu celebra companie de dans „The Rockettes”.

Ea a adoptat fundația Make-a-Wish pentru copiii care suferă de boli grave, drept platformă pentru competiție şi a dansat pe melodia „The Way You Make Me Feel” la proba de talent a concursului.

La sesiunea de întrebări și răspunsuri, Cara a fost întrebată despre decizia SUA de a se retrage din acordul privind combaterea schimbării climatice de la Paris și a răspuns că, în opinia ei, este „o decizie proastă”.

„Indiferent dacă crezi sau nu în schimbare climatică, trebuie să te afli la acea masă”, a precizat ea.

Pe locul al 2-lea s-a clasat Miss Missouri, Jennifer Davis, urmată de concurentele din New Jersey, Kaitlyn Schoeffel, districtul Columbia, Briana Kinsey, și Texas, Margana Wood.

Membrii juriului le-au evaluat pe concurente în baza unor criterii precum răspunsurile la întrebări în premieră, un interviu personal și probele de talent, în rochie de seară și costum de baie. Multe concurente au ales să cânte sau să danseze pentru proba de talent.

Câștigătoarea concursului primește un salariu de șase cifre, i se decontează cheltuielile din cursul anului și beneficiază de o bursă de 50.000 de dolari, mai relatează Reuters citat de Agerpres.

Foto: yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri