Caută
Close this search box.

Nord-coreenii sărbătoresc pe străzi testul nuclear. Ca la Revelion. VIDEO

Cu artificii mai ceva că la Revelion, cu mii de ofiţeri şi soldaţi aduşi să aplaude spectacolul. Aşa a sărbătorit regimul de la Phenian recentele teste balistice şi pe cel nuclear, de duminică.

Kim Jong-Un nu a apărut la festivităţi. Dar, în tribuna oficială au fost prezenţi numeroşi membri ai “conducerii de partid şi de stat”.

Locuitorii Phenianului s-au strâns miercuri pe trotuare pentru a întâmpina autobuzele care îi aduceau pe oameni de știință în centru. Zeci de mii de oameni s-au adunat în Piața Kim Ir-Sen pentru a aduce un omagiu muncii lor.

„Aducem cel mai ales omagiu tovarășului Kim Jong-Un, conducătorul suprem care a adus poporului coreean cea mai mare realizare din istoria sa „, se putea citi pe un banner. „Nimeni nu ne poate opri din drumul nostru spre viitor”, scria pe altul.

Testul nuclear de duminică a fost al şaselea şi cel mai puternic de până acum. Regimul de la Phenian susţine că are o bombă cu hidrogen, ale cărei dimensiuni au fost micşorate suficient de mult încât să poată fi trimisă la mari distanţe cu o rachetă balistică intercontinentală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri