Caută
Close this search box.

Obama, Clinton și Bush, reuniți pentru Cupa Președinților, la New Jersey. De ce a lipsit Donald Trump. GALERIE FOTO

Bill Clinton, George W. Bush și Barak Obama s-au reunit joi, în Jersey City, la cea de-a 12-a ediție a Cupei Președinților. Este pentru prima dată când trei foști președinți ai SUA sunt prezenți la turneul bienal, potrivit presei americane. Competiția dintre SUA și o echipă internațională s-a desfășurat în fața ultimilor trei președinți americani la Liberty National, după intonarea imnului național.

Obama, Bush și Clinton au participat la ceremonia de deschidere ce marchează începutul meciurilor care au loc la Liberty National Golf Course din Jersey City, New Jersey. Apariția celor trei foști președinți americani vine după ce pe 8 septembrie, cinci foști președinți ai SUA, care sunt încă în viață, au apărut într-un video pentru a face un apel către americani de a oferi ajutor în zonele afectate de uragane.

Trio-ul a fost în centrul atenției și s-a fotografiat cu soțiile jucătorilor de golf dar și cu fanii acestui sport prezenți la eveniment. Obama, a dat mâna cu mai multe persoane din audiență, avut o discuție lungă cu căpitanul Tiger Woods și a plecat după al treilea meci, în timp ce Bush și Clinton au rămas până la sfârșit.

Deși Donald Trump este și eu un mare iubitor de golf, actualul președinte nu a putut fi prezent la eveniment, fiind ocupat cu aniversarea a 70 de ani de la înființarea Consiliului Național de Securitate, care a avut loc la Washington, D.C..

Donald Trump nu a putut fi prezent la eveniment, fiind ocupat cu aniversarea a 70 de ani de la înființarea Consiliului Național de Securitate, care a avut loc la Washington, D.C.

Președintele Donald Trump este așteptat să participe la turneu duminică. Dacă acesta va ajunge la Liberty National, ar fi a doua apariție a lui Trump la un turneu de golf în acest an. Președintele a mai participat la Women’s Open, care a fost găzduită de Trump National Golf Club din Bedminster, în luna iulie.

„Cupa Președinților” durează până duminică, timp în care jucătorii de golf americani joacă împotriva unei echipe internaționale, într-o serie de 30 de meciuri. Meciul de joi a marcat prima dată când mai mulți președinți au participat la acest eveniment din 2005, când atât Clinton, cât și Bush au fost prezenți la clubul de golf Robert Trent Jones din Gainesville, Virginia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri