Caută
Close this search box.

Oktoberfest, Munchen 2017: 600.000 de participanți în primul weekend

Festivalul berii din Germania, ediția 2017 de la Munchen, a weekendul acesta aproimativ 600.000 de persoane, număr ce a infirmat astfel estimările legate de o participare scăzută în acest an din cauza temerilor generate de un posibil atac terorist, informează DPA.

Această cifră este mai mare decât cea din anul trecut, când o jumătate de milion de persoane au luat parte la primele două zile ale celui mai renumit festival din lume care este dedicat berii.

În primele două zile de la Oktoberfest 2017, 11 boi întregi au fost mâncați, cantitatea de carne de vită consumată în primul weekend fiind de două ori mai mare în comparație cu primul weekend al ediției precedente, potrivit organizatorilor.

Temerile legate de posibilitatea unui atac terorist au determinat autoritățile germane să implementeze noi măsuri de securitate pentru evenimentul din 2017. Printre acestea se află interdicția de a purta rucsacuri și genți voluminoase și amenajarea unui gard în jurul perimetrului în care se desfășoară evenimentele din cadrul Oktoberfest.

sursa: agerpres.ro

Foto: www.bucketlistevents.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri