Festivalul berii din Germania, ediția 2017 de la Munchen, a weekendul acesta aproimativ 600.000 de persoane, număr ce a infirmat astfel estimările legate de o participare scăzută în acest an din cauza temerilor generate de un posibil atac terorist, informează DPA.

Această cifră este mai mare decât cea din anul trecut, când o jumătate de milion de persoane au luat parte la primele două zile ale celui mai renumit festival din lume care este dedicat berii.

În primele două zile de la Oktoberfest 2017, 11 boi întregi au fost mâncați, cantitatea de carne de vită consumată în primul weekend fiind de două ori mai mare în comparație cu primul weekend al ediției precedente, potrivit organizatorilor.

Temerile legate de posibilitatea unui atac terorist au determinat autoritățile germane să implementeze noi măsuri de securitate pentru evenimentul din 2017. Printre acestea se află interdicția de a purta rucsacuri și genți voluminoase și amenajarea unui gard în jurul perimetrului în care se desfășoară evenimentele din cadrul Oktoberfest.

sursa: agerpres.ro

Foto: www.bucketlistevents.com

343 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here