Caută
Close this search box.

În pofida eliminării în turul I la US Open, Halep rămâne pe locul 2 WTA

În pofida faptului că a fost eliminată în mod neașteptat de rusoaica Maria Sharapova în turul I la US Open, Simona Halep este avantajată în acest moment de jocul rezultatelor și se menține pe locul secund al clasamentului mondial WTA chiar și după încheierea ultimului turneu de Grand Slam al anului US Open.

Constănțeanca ar fi putut fi depășită în ierarhie doar de americanca Venus Wiliams, dar numai dacă veterana de 37 de ani ar fi reușit să câștige din nou US Open, dar din fericire pentru noi toți și pentru Simona, aceasta a fost surprinzător eliminată în semifinale de Sloane Stephens. Prin urmare, Simona Halep va rămâne nr.2 mondial WTA, după hispano-venezueleana Garbine Muguruza (câștigătoarea de la Wimbledon), și în primul clasament de dupa US Open, ce va fi dat publicității luni, 11 septembrie.

Concret, cu 5.965 de puncte, românca se află la numai 65 de puncte ăn urma Garbinei Muguruza, dar cu 325 de puncte mai mult decât ucraineanca Elinei Svitolina, de pe locul 3. Șansa Simonei a însemnat și eliminarea fostului lider mondial Katerinei Pliskova în sferturile de finală ale celui mai important turneu american. (foto ProSport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri