Caută
Close this search box.

Premiera negativa in Festivalul George Enescu

In  a VIa seara a Seriei „Mari orchestre ale lumii” din cadrul Festivalului George Enescu publicul spectator a asteptat o ora sa inceapa concertul anuntat la ora 20,00.

Orchestra invitata era PITTSBURG SYMFONY ORCHESTRA, condusa de dirijorul MANFRED HONECK. Pe parcursul acestor minute de intarziere, membri orchestrei au intrat si au iesit de pe scena in mod haotic, fara nicio explicatie pentru publicul spectator.

Au fost speculatii pentru intarzierea avionului (desi toate concertele aveau cel putin o repetitie in sala inaintea concertului) sau neintelegeri pentru clauzele contractuale privind drepturile de televizare (desi contractele au fost indelung lucrate si negociate). Vineri seara, aceeasi orchestra este programata sa sustina la Sala Palatului un alt concert cu lucrari de George Enescu (Vox Maris), Antonin Dvorak (Concertul pentru vioara si orchestra in ma linor opus 53, solista ANNE SOPHIE MUTTER) si Gustav Mahler (Simfonia I in re major).

Asteptam explicatia oficiala a organizatorilor si speram ca aceasta experienta neplacuta pentru melomani si platitori de bilete sa nu se mai intample.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri