Caută
Close this search box.

Premierul australian, într-o apariţie controversată

Premierul Australiei, Malcolm Turnbull, a strârnit controverse în rândul australienilor datorită unei fotografii a sa, postata pe Facebook, în care acesta îşi ţine nepoata de doar câteva luni în braţe în timp ce, în cealaltă mână, are o halbă de bere, informează DPA.

În timp ce unii îl critică şi acuză că este iresponsabil, alţii, printre care şi rivali de-ai săi politici, au sărit în apărarea premierului australian.

Fotografia pe care Turnbull a postat-o duminică pe pagina sa de Facebook, a fost făcută sâmbătă seara, la Sydney, la un meci de fotbal australian, și a fost însoțită de comentariul „Multitasking at the footy”.

„Este scandalos să ții un copil în brațe când ai alcool în mână”, a scris un comentator, Marg Walker.

„Învățați-i pe copii să bea o bere la fotbal de la o vârstă fragedă. Excelent exemplu de educație parentală…”, a scris un alt internaut.

O altă postare, care a fost între timp înlăturată, îl critica pe Turnbull pentru faptul că „ține în brațe un copil în timp ce jonglează cu o bere”, adăugând că este „dezgustător să vezi pe cineva respirând alcool deasupra unui copil”.

Dar mulți alții au sărit în apărarea prim-ministrului, una dintre aceste postări primind 16.000 de like-uri și având parte de 1.600 de comentarii, potrivit Agerpres.

„Văd un bunic care are un moment special cu nepoata sa la un meci de fotbal. Asta este ceva specific australian”, a scris Alma Anderson.

Turnbull și-a apărat și el postarea pe care a făcut-o. „Cred că este vorba despre nebunia social media când vedem lucruri de genul acesta”, a declarat el pentru postul de radio Triple M din Sydney luni.

„Atâta timp cât te simți bine în pielea ta și ești tu însuți, ești natural, ce poți face mai mult de atât”, a mai spus el.

Mai mulți parlamentari, printre care și liderul opoziției Bill Shorten, au sărit și ei în apărarea prim-ministrului australian.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri