Caută
Close this search box.

Proiect ultrasecret de transformare a speciei noastre: ”Rasa Mentală”, ultima rasă!

Situaţia politico-militară mondială dă senzaţia de haos. Acest haos este doar apararent şi are drept scop final instaurarea unui societăţi omeneşti idioate, condusă de o elită supradotată, numită “Rasa Mentală”.

Organizatii conspirative atat din Est cât şi din Vest şi-au dat mâna într-un proiect de cercetare a energiei psihice transformat cu timpul în cel mai mare program de control al minţii, respectiv de manipulare a mentalului colectiv. Serviciile secrete au fost implicate de-a lungul istoriei în realizarea de tehnici şi acţiuni de război psihologic de <spălare a creierelor> în vederea <descompunerii morale a adversarului ţintă>. Practicile în epoca modernă au devenit mult mai operative fiind favorizate de progresul tehnic şi noi descoperiri ale ştiinţei, spun analiștii militari.

Ei argumentează prin experimentul intitulat ”A 101 maimuță”, prin care s-a demonstrate că ADN-ul poate fi modificat, cu condiţia să fie aceeaşi specie.

Astfel, în interiorul aceleeaşi specii de maimuţe, respectiv “muscata fuscata” din Asia, s-a observat în cadrul experimentului că în timp ce unele maimuţe îşi spălau hrana, alte maimuţe din aceeaşi specie, la interval diferit de timp şi în altă zonă geografica, au preluat  acelaşi comportament fără ca între ele să existe vreun contact ,,convenţional” demonstrabil.

La baza proiectului stă teoria ”rezonanţei morfogenetice”
Aşa a apărut teoria câmpurilor morfogenetice, care aparţine omului de ştiinţă Rupert Sheldrake, potrivit căreia dacă un număr critic de indivizi al unei specii omogene dobândeşte o nouă însuşire sau învaţă un anumit comportament, ceilalţi indivizi ai speciei preiau în mod automat noile calităţi chiar dacă între ei nu exista un contact direct. Sheldrake a numit contactul neconvenţional ,,rezonanţă morfogenetică”.
Această descoperire şi-a găsit aplicaţia în plan uman. Cercetările au fost efectuate asupra conştiinţei, răsturnând fizica şi biologia clasică conform cărora conştiinşa ar fi un aparat fizico-chimic, izolat spaţio-temporal. Rezonanţa morfogenetică nu s-ar retrânge doar la sistemele vii ci ar sta şi la baza formării cristalelor şi ar fi atemporală, bazată pe legea sincronicităţii. Ceva similar menţiona în lucrărilesale şi psihologul Carl Gustav Jung, pe la mijlocul secolului XX.
Folosind legea sincronicităţii, legea atracţiei specilor omogene şi  informaţiile tridimensionale s-a trecut la modificarea ADN-ului uman. Practic s-a observat că prin transmiterea unor informatii de tip tridimensional pe cale morfogenetica poţi modifica mai bine ADN-ul şi comportamentul uman decât prin metodele clasice de laborator ale ingineriei genetice. Dealtfel, alimentele modificate genetic fac parte din acelaşi program ultrasecret de alterare a fondului genetic al unor rase şi implicit de favorizare a apariţiei unei noi rase: cea mental, explică specialiștii.

Tehnocraţii de azi vor deveni ”geniocraţi”
În acest proiect al Mentaliştilor s-ar regăsi mişcarea New Age, Organizaţia Scientologică, Ştiinţa Energiei Alternative, Rozacrucienii, Raelienii – care printr-o organizare de tip “năvod” deţin cotrolul asupra factorilor de putere din SUA, a deciziilor acestora cu concursul serviciilor secrete partenere.
Să nu uităm de faptul ca Snowden a relatat despre faptul ca Guvernul SUA ar fi controlat de o “rasa extraterestră”.

În acest context, ,,Rasa extraterestră” nu ar fi decât o echipă de geniocraţi, pregătită să-şi asume rolul conducător în situaţii de urgenţă şi criză induse, având acces la tehnologie, resurse, informaţii şi putere despre care noi nu vom afla decât peste 100 de ani, cum aflăm acum despre tunuri cu laser, drone şi alte arme sofisticate. Altfel spus, se pregăteşte o elită de inteligenţi care să conducă o mulţime de idioţi…
Elementele care fac parte din aceste organizaţii oculte au acces la tehnologii şi informaţii care sunt folosite pentru un control mult mai subtil al populaţiei şi prin care se doreşte supremaţia Rasei Mentale şi instaurarea unei elite de geniocraţi, a unei elite ştiinţifice. Practic, limitarea populaţiei Terrei serveste intereselor Rasei Mentale, realizată printr-un atent proces de selecţie, ca osmoza euroamericana, pe criterii pur elitiste de tip scientologic, iar aceasta, în prima etapă, ia forma controlului populaţiei politic, militar, social şi ecologic, după care va solicita o forma de guvernare mondiala, explică analiștii.

Capacităţile intelectuale ale populaţiilor vor fi degradate

Organismele modificate genetic, modificarea climei prin folosirea armei psihotronice fac parte dintr-un program mai amplu de inginerie genetica şi psihotronică al cărui scop este distrugerea actualelor rase prin modificarea informaţiei din ADN-ul uman alterând astfel în timp dezvoltarea biologica a indiviziilor, inclusiv capacitatea de reproducere şi comportamentul uman în vederea controlului total asupra mentalului colectiv prin inducţie informaţională de tip morfogenetic, respectiv psihotronic. Mai clar: transformarea populaţiilor în, cu scuzele de rigoare, mase de idioţi.

Modificarea climei face parte din acelaşi program, şi are drept scop afectarea sănătatii biologice. Mai mult, prin schimbarea frecvenţei energetice Schumann a Pământuluiţ, aflată în relaţie de interdependenţa cu organismul uman, capacitatea de învăţare, creativitatea şi dezvoltarea cerebrală vor fi practic degradate şi aduse în stare de inutilizare.

Efectele încep să se vadă deja

Lucrurile nu sunt totuşi atât de pesimiste, dacă ne gândim că eşecul programului constă în faptul ca globalizarea conduce paradoxal la un efect de sinergie şi dinamica a sistemului global care nu permite existenta unor structuri şi practici autarhice în favoarea unui centru de putere unipolar, este de părere un analist militar.

Ce putem spune cert este ca efectele încep să se vadă deja, iar viitorul este impredictibil chiar din perspectiva celor care deţin, sau încearcă să deţină, ,”suprematia” pe plan global. Oricum, joaca de-a Dumnezeu nu a dus niciodată la ceva bun…

 

 

 

Un răspuns

  1. ” Altfel spus, se pregăteşte o elită de inteligenţi care să conducă o mulţime de idioţi…”_____––_____ Si la ce ar servi acest program, la exploatarea maselor? Pai nu mai este nevoie de asa ceva, din cele 7+ miliarde de oameni, cel putin 3 sferturi sunt sclavi, iar multi nici nu stiu…In fine, acest program a existat din totdeauna, la inceput a fost sub forma globala, apoi diverse grupuri au migrat in diverse directii si si-au dezvoltat elitele lor, acum se incearca intoarcerea la matca, problema este ca aceasta a doua globalizare nu va fi usoara, datorita numarului imens de subiecti si a diferentelor culturale( mai ales religioase) existente… Concluzia este ca pentru a se accede la acest program, e nevoie -a -priori- de o rarire serioasa a populatiilor…Iar in viitorul previzibil si nu prea indepartat, chair asta se va si produce…Cat despre ‘relatii cu extraterestrii”, ma indoiesc ca cineva-mai ales un grup- le are la mod explicit, este insa f. probabil ca suntem monitorizati si -prin anumite persoane (precum cazul Isus)- se incearca impunerea unei conduite etice, morale, in societatea umana, cu scopul ca respectivele entitati EX. sa nu fie obligate sa recurga la ” solutia finala”, adica sa ne stearga de pe fata pamantului, sau chiar sa distruga si planeta…Pana acum proiectul lor a dat -din greu- rateuri, se pare ca , cateva natii inteleg ce trebui intreprins, insa este drum lung pana la globalizarea ideala, iar timpul- cum zicea cineva in Matrix,”este intotdeauna impotriva noastra”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri