Caută
Close this search box.

Restaurant din Constanța, închis pentru mizerie. VIDEO

Inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au decis închiderea temporară a restaurantului Rustic de pe litoral, în urma unui control pe care aceștia l-au efectuat, găsind la fața locului multă mizerie, mâncare şi alimente depozitate necorespunzător, dar şi sute de kilograme de carne despre a căror provenienţă sau termen de valabilitate nu se ştia nimic.

Inspectorii OPC au găsit în cadrul restaurantului sute de kilograme de carne şi peşte fără elemente de identificare şi cu stare termică schimbată, fiind găsite şi spaţii de depozitarii improprii, potrivit Digi24.

De asemenea, echipele de control au constatat că nu erau respectate regulile în privinţa condiţiilor de depozitare şi de păstrare a alimentelor, fiind identificate şi probleme cu igiena.

Horia Constantinescu, directorul OPC Constanța, a spus că pentru toate neregulile constatate restaurantul Rustic a fost închis temporar, urmând să fie stabilită şi o sancţiune, iar produsele alimentare cu probleme au fost retrase de la comercializare.

Nu este primul restaurant închis vara aceasta de OPC. Controalele comisarilor au început în forţă pe 1 iunie. De atunci şi până acum inspectorii au pus lacătul temporar pe uşile a 28 de agenţi economici, iar alţi 418 au fost aspru amendaţi.

Cea mai mare sancţiune a fost dată administratorului unei autoserviri din Satul de Vacanţă: 90.000 de lei.

Acolo, inspectorii au surprins imagini greu de digerat: mâncare ţinută pe jos, în soare, brânză stricată, mici cu muşte şi o mizerie de nedescris.

Video (Replica Constanta):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri