Caută
Close this search box.

Rezerviștii, chemați la unitățile militare de duminică, 24 septembrie

S-a dat strigarea pentru cadrele militare lăsate la vatră. Potrivit Prefecturii Capitalei, rezerviștii aflați în planurile de mobilizare vor fi chemați la unitățile militare între 24 și 27 septembrie.

Aceștia vor fi chemați pentru a lua parte la activități de pregătire și pentru actualizarea datelor de evidență militară.

Ministerul Apărării Naționale – în colaborare cu MAI, Prefectura Capitalei și administrația publică locală – vor organiza un exercițiu de mobilizare privind verificarea stadiului pregătirii propulației pentru apărare, în conformitate cu prevederile planului aprobat de către Consiliul Suprem de Apărare a Țării, potrivit Kanal D.

Prefectura Capitalei a precizat că rezerviștii vor fi chemați la unitățile militare pentru desfășurarea mai multor activități specifice de pregătire.

3 răspunsuri

  1. Acum ati inteles de ce se acorda militarilor pensionati , pensie militara de stat? Pentru ca militarii sunt singurii pensionari care au obligatii militare in calitate de rezervisti militari. Ceilalti pensionari nu au aceste obligatii militare. In realitate militarii nu au pensii ci solde de rezervist care trebuie sa fie actualizate conform soldelor militarilor activi, deoarece in caz de razboi nu poti comanda subordonati cu grade si functii mai mici dar cu venituri din pensii mai mari. Ar fi un act general de insubordonare cu implicatii grave pentru moralul militarilor si in detrimentul capacitatii de aparare a tarii. Daca mai adaugam si cele 15 interziceri de drepturi si libertati ale omului din periaoda activa a militarului, tabloul pentru care un militar din orice tara , beneficiaza de pensie militara de stat, este complet. Celor care va stau in gat pensiile militarilor , in alta viata sa optati pentru o cariera militara daca sunteti in stare si puteti sa va ridicati la nivelul sacrificiilor acestora.

  2. S-a dat strigarea pentru cadrele militare pensionate, pentru rezerviştii militari.
    Potrivit Prefecturii Capitalei, rezerviștii aflați în planurile de mobilizare vor fi chemați la unitățile militare între 24 și 27 septembrie. Sunt acei pensionari pe care mass-media i-a catalogat ca fiind beneficiari ai unor ,,pensii nesimtite” de 2000 lei ori pensionari de lux, pentru care s-a isterizat o ţară.
    Dar ceilalti pensionari din sistemul public de pensii, privilegiaţi de a nu avea obligaţii militare după pensionare iar unii cu pensii chiar nesimţite de 20000 de lei , sunt ok!?
    Mai mult, de ce o fătucă de televiziune căreia îi stătea în gât pensiile militare nu are obligatii militare la 35 de anişori iar o femeie cadru militar pensionată, la 62 de ani, are obligati militare în caz de război/mobilizare ca în situaţia actuală?????? Nu eşti tu fătucă tânără de televiziune beneficiara unui privilegiu nesimţit de a nu pune umerii la apărarea ţării tale????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri