Samsung a anunțat marți, cu doar câteva ore înainte de evenimentul de lansare al celor de la Apple, că intenționează să lanseze un smartphone flexibil în 2018.

„Pot spune că obiectivul nostru actual este anul viitor”, a declarat Koh Dong-jin, președintele companiei sud-coreene, într-un interviu acordat Associated Press, citat de Bloomberg. „Când putem depăși anumite probleme, cu siguranță vom lansa produsul”, a mai declarat președintele Samsung.

Koh nu a dat mai multe detalii despre problemele întâmpinate, însă analiștii Bloomberg spun că producția unui telefon pliabil cu caracteristici de top și un „corp subțire” va necesita timp.

Koh a mai spus că compania lucrează cu producătorul de sisteme auto Harman pentru a dezvolta un asistent vocal dotat cu inteligență artificială pe care utilizatorii să-l poată folosi pentru a asculta muzică și pentru a efectua alte sarcini. Samsung a achiziționat compania Stamford anul trecut, ca parte a planurilor sale de a se extinde pe piața emergentă pentru mașinile conectate. Amazon și Google au deja aceste opțiuni vocale, în timp ce Homepod-ul Apple urmează să fie lansat în cursul acestui an. Nu este clar când va fi dezvăluit asistentul vocal Samsung, însă cel mai probabil compania va folosi tot sistemul Bixby pentru dezvoltarea acestuia, arată Digi24.

48 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =