Caută
Close this search box.

Șarapova a dezvăluit motivul pentru care nu mai vorbește cu Serena Williams

Maria Sharapova (30 de ani), numărul 146 mondial, rusoiaca ce a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur de la US Open, a povestit public de ce a ajuns să nu mai stea de vorbă cu marea sa rivală, Serena Williams.

Rusoaica a evitat să amplifice conflictul prin cuvinte dure, dar a menționat faptul că americanca a vorbit, într-un interviu mai vechi, din 2013, despre lucruri de care nu are habar.

”Sunt cu siguranță alegeri ale cuvintelor sale, lucruri pe care le-a spus, despre care a vorbit și care nu erau corecte. Mă refer la acel interviu al ei în care a început să vorbească despre familii și alți oameni despre care nu are habar. Atunci am simțit că este momentul ca eu să pun frână. Acele comentarii nu erau necesare”, a spus Șarapova, pentru ”The Guardian”.

”E o jucătoare care începe toate interviurile cu ‘Sunt atât de fericită, atât de norocoasă’. E atât de plictisitor! Ea oricum n-o să fie invitată la petrecerile bune. Iar dacă vrea să fie cu un bărbat cu inima neagră, să o facă!”, spunea Serena despre Șarapova, în 2013.

Șarapova a ținut minte mai multe episoade în care s-a simțit atacată de Serena.

CITEȘTE ȘI: Şarapova, dezvăluiri despre Serena Williams: Am auzit-o plângând în vestiar! M-a urât mereu

”A aflat că m-am logodit și m-a felicitat sarcastic pentru asta. Apoi a scos un inel dintr-o husă și nu știu dacă nu cumva concura cu faptul că și ea este logodită sau… Nu știu”, a mai spus Șarapova, potrivit digisport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri