Caută
Close this search box.

Se apropie ziua în care începe cel de-al Treilea Război Mondial, potrivit unui clarvăzător

Un clarvăzător care pretinde că a prezis momentul în care Trump va ataca Siria spune că cel de al Treilea Război Mondial e la un pas distanţă. Horacio Villegas se autointitulează mesagerul lui Dumnezeu, scrie Mirror, preluat de gandul.info.

Clarvăzătorul, care a susţinut în 2015 că Trump va câştiga alegerile, are convingerea că războiul va începe la aniversarea a 100 de ani de la prima apariţie a Fecioarei Maria la Fatima.

Fecioara Maria ar fi apărut la Fatima, în Portugalia, cu şase ocazii diferite. Prima a avut loc pe 13 mai 1917, iar ultima pe 13 octombrie 1917.

Tema celui de-al Treilea Război Mondial a fost discutată, în aprilie, inclusiv la ONU, de teamă că la 13 mai 2017 va începe sinistrul. Omenirea a scăpat de prima data posibilă. Să vedem ce va urma…

Villegas crede că oamenii trebuie să ştie şi să se pregătească pentru ce urmează în această perioadă, pentru că „Războiul va începe şi va aduce distrugere, şoc şi moarte”, afirmă el.

Clarvăzătorul susţine că războiul se va finaliza tot în luna octombrie. Misticul a afirmat şi în 2015 că un miliardar american va deveni „regele illuminati” şi va purta lumea într-un nou război mondial”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri