Spectacolul de dans contemporan, „Dorian”, revine în această toamnă cu 3 reprezentații la Teatrul Odeon, după aproape un an de la premieră.

Prima reprezentație este programată pe 30 septembrie, iar apoi, în cadrul Festivalului Național de Teatru, unde spectacolul face parte din selecția oficială, pe 22 și 23 octombrie, informează un comunicat de presă al organizatorilor.

Produs de Asociația Culturală Control N, spectacolul DORIAN pleacă de la o premisă, pe cât de absurdă, pe atât de puternică și de imposibil de ocolit: sfârșitul lumii va veni în 24 de ore. Spectacolul îl urmărește pe Dorian, un bărbat care își trăiește viața singuratică de zi cu zi între biroul său dintr-o corporație și pereții apartamentului său. Pe 5 octombrie 2016, la ora 8:00, află că în 24 de ore va veni Sfârșitul Lumii. Hotărăște să își trăiască ultimele momente de viață închis în apartamentul său, trecând de la rutină la panică și ajungând până la liniște și acceptare – acceptarea unui trecut complicat, un prezent incert și un viitor apocaliptic. Spectacolul este construit pe juxtapunerea dansului contemporan cu proiecții multimedia. Jocul creat între mișcarea fizică, reală, concretă, construită sub ochii spectatorului și imaginile surprinse în proiecțiile video va duce către descoperirea trecutului și prezentului din viața lui Dorian.

DORIAN este construit în jurul unui singur actor-dansator: George Albert Costea.

Teaser „DORIAN”: http://bit.ly/2xarEmJ

Pasionații de dans contemporan și teatru din București vor avea 3 ocazii să vadă spectacolul în această toamnă, la Teatrul Odeon, sala Studio:

Pe 30 septembrie, de la ora 19:30. Bilete pe: bilete.teatrul-odeon.ro

Reprezentații în cadrul Festivalului Național de Teatru: 22 octombrie, de la ora 22:00 si 23 octombrie, de la ora 20:00. Bilete pe: https://www.mystage.ro/spectacole/FNT-689

Spectacolul se va mai putea vedea în această toamnă și la Tulcea, pe 2 octombrie, în cadrul Festivalului Tragos, organizat de Centrul Cultural Jean Bart, într-un turneu cofinanțat din bugetul local al Municipiului Tulcea.

În data de 14 octombrie DORIAN pornește în turneul național și poate fi văzut, în lunile octombrie și noiembrie, pe scenele teatrelor din Buzău, Cluj, Târgu Mureș și Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here