Caută
Close this search box.

Simona Halep, faţă-n faţă cu Ostapenko la Wuhan. Cu cine joacă româncele

Simona Halep va participa şi în proba de dublu de la Wuhan, acolo unde va face pereche cu o altă româncă, Monica Niculescu. Adversarele din primul tur vor fi Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko.

Tot în proba de dublu de la Wuhan va juca şi Raluca Olaru, în echipă cu ucraineana Ludmila Kichenok. În primul tur, cele două vor întâlni perechea Raquel Atawo/Darija Jurak (SUA/Croaţia).

În proba de simplu, Simona Halep este cap de serie numărul 2 şi va intra direct în runda secundă a turneului, acolo unde se va duela cu învingătoarea meciului Daria Kasatkina – Alison Riske.

Dacă va ajunge în optimile de finală, ea s-ar putea duela cu Anastasija Sevastova sau Ekaterina Makarova.

Simona Halep se află pe același sfert de tablou cu Angelique Kerber, Dominika Cibulkova și Samantha Stosur și pe aceeași jumătate cu Caroline Wozniacki, Madison Keys, Svetlana Kuznetsova și Elena Vesnina.

Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Johanna Konta, Jelena Ostapenko, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Sloane Stephens și Kristina Mladenovic se află pe prima jumătate a tabloului, alături de Sorana Cîrstea, cea care va debuta la Wuhan Open împotriva chinezoaicei Yafan Wang, potrivit digisport.ro.

Pe lângă Halep și Cîrstea, România ar putea fi reprezentată pe tabloul principal de simplu de la Wuhan și de Monica Niculescu, dacă aceasta va trece de calificările în care este principala favorită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri