Caută
Close this search box.

Stefan Bănică a început pregătirile pentru concertul de Crăciun

Stefan Banica continua traditia Concertelor Extraordinare de Craciun, pentru al saisprezecelea an consecutiv, cea mai longeviva productie muzicala din Romania.

Concertele din acest an vor avea loc pe 15 & 16 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

Stefan Banica este singurul artist roman care se impune de 16 ani incoace cu una dintre cele mai mari si complexe productii muzicale din Romania, devenita traditie – Concertele Extraordinare de Craciun.

Concertul de Craciun are in spate o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta ce incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie. O productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.

Performanta lui Stefan Banica este cu atat mai mare cu cat, dupa cincisprezece ani neintrerupti de concerte de Craciun, sustine in continuare cel mai mare numar de concerte la Sala Palatului, in fiecare an, si vinde cele mai multe bilete la show-urile sale de Craciun, spectacolele desfasurandu-se, an de an, cu casa inchisa.

“Ma bucur sa ne revedem pentru pentru al saisprezecelea an consecutiv la Concertele Extraordinare de Craciun de la Sala Palatului. Traditia continua! Anul acesta, pe langa piesele consacrate, pe care publicul le asteapta de fiecare data, vom include in playlist-ul concertelor de Craciun si cantece noi, de pe noul meu album – “Picat din luna” – ce va fi lansat in luna octombrie. Pe 15 & 16 decembrie va astept la Sala Palatului cu o productie ampla, cu o orchestra inedita, scenografie spectaculoasa, dans, invitati-surpriza pe masura si, mai ales, cu emotie si energie. Le multumesc tuturor celor care au facut posibila aceasta traditie, ce implineste 16 ani, insumand 63 de concerte sold-out si peste 315.000 spectatori la Sala Palatului. Multumesc publicului fidel, unii dintre spectatori fiind prezenti in fiecare an la aceste concerte, in marea noastra familie de Craciun.” – declara Stefan Banica.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, la Statia de Metrou Unirii 1, in Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online, pe: vandbilete.ro, bilete.salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro. Info la: 0722408143, 0745171770, 0761478756

Concertele de Craciun vor fi precedate de un turneu national de amploare, in perioada 23 octombrie – 9 noiembrie, care va promova noul album “Picat din Luna” si va  cuprinde 12 orase: Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Ramnicu Valcea, Brasov, Ploiesti, Constanta, Galati, Bacau, Buzau, Chisinau. Mai multe detalii despre turneu: https://www.facebook.com/pg/StefanBanicaOfficial/events/?ref=page_internal

Stefan Banica este un artist complet, care a atins recorduri de neegalat in cariera sa de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in intreg showbiz-ul romanesc.

Mai multe informatii despre concertele de Craciun, despre noul album “Picat din Luna” si despre turneul national, puteti gasi aici:

https://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial

https://www.instagram.com/stefanbanica.official

https://www.stefanbanica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri