Filmul de acțiune ”Kingsman: The Golden Circle” debutează în fruntea box-office-ul nord-american, devansând filmul horror ”It”, potrivit datelor provizorii furnizate duminică de Exhibitor Relations și preluate de AFP.

Pelicula regizată de Matthew Vaughn, cu o distribuție de zile mari (Colin Firth, Mark Strong, Julianne Moore, Halle Berry), a generat încasări de 39 de milioane de dolari de vineri până duminică, în Statele Unite și Canada, devansând producția ”It”, un horror, adaptarea celebrului roman al lui Stephen King, în care un grup de adolescenți este urmărit de clovnul malefic Pennywise, și care a înregistrat încasări de 30 de milioane de dolari în week-end și de 266,3 milioane de dolari în total, de la premiera sa acum trei săptămâni.

Ultimul loc pe podium îl deține ”The LEGO Ninjago Movie” cu 21,2 milioane de dolari încasări.

Pe poziția a patra se află ”American Assassin”, în coborâre cu două locuri față de săptămâna anterioară, cu încasări de 6,2 milioane (26,1 milioane încasări totale de la premieră). Locul următor este ocupat de comedia romantică ”Home Again” care a înregistrat încasări de 3,3 milioane de dolari (22,3 milioane încasări totale).

Iată restul clasamentului din top zece al box-office-ului nord-american:

6 — ”Mother!”, cel mai recent film regizat de Darren Aronofsky, 3,2 milioane de dolari (13,4 milioane de dolari de la lansare).

7 — ”Friend Request”, un horror psihologic cu întâmplări paranormale, 2,4 milioane de dolari, prima săptămână în box-office.

8 — ”The Hitman’s Bodyguard”, 1,8 millioane de dolari încasări, (73,5 milioane în cinci săptămâni).

9 — ”Stronger”, 1,7 milioane de dolari, prima săptămână în box-office.

10 — ”Wind River”, 1,2 milioane de dolari încasări, (31,6 de milioane de dolari în opt săptămâni).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here