Caută
Close this search box.

Vedetă la US Open: Horia Tecău, o finală și o semifinală în aceeași zi

Constănțeanul Horia Tecău (32 de ani), unul din cei mai temuți specialiști în dublu ai tenisului mondial (în prezent nr. 19 mondial WTA la dublu, dar a fost și nr 2 WTA), a devenit o adevărata vedetă la US Open, urmînd să participe într-o singură zi, vineri 8 septembrie, atât la o finală (dublu masculin), cât și la o semifinală (dublu mixt).

Astfel, de la ora 19:00, ora Romaniei, Horia și olandezul Jean-Julien Rojer se vor duela cu spaniolii Marc și Feliciano Lopez, în finala de dublu masculin. Mai târziu, dar tot vineri, cu începere după ora 22:00, Horia și americana CoCo Vandeweghe (22 WTA la simplu, semifinalistă la simplu la US Open, după ce a învins-o pe celebra Pliskova) vor juca în semifinala de dublu mixt împotriva unui cuplu reputat, Martina Hingis si Jamie Murray, favoriții nr.1 ai turneului. (foto ProSport)

Tot două meciuri intr-o zi (aceeeași ca și Tecău) joacă și elvețianca Martina Hingis (37 de ani, fostă nr. 1 mondial WTA la simplu), dar e vorba de două semifinale, aceea de dublu mixt, precum și cea de dublu feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri