Caută
Close this search box.

Surpriză uriașă, Simona Halep învinsă categoric de Daria Kasatkina la Wuhan

Meci infinit mai greu decât s-ar fi așteptat cineva pentru Simona Halep (nr. 2 mindial WTA), favorita a doua a turneului de la Wuhan, în turul secund al amintitei competiții, cu foarte tânăra rusoaică Daria Kasatkina (foto), 20 de ani, nr. 31 WTA. Surpiză, așadar, uriașă pe pământ chinezesc:

Simona Halep – Daria Kasatkina 2-6, 1-6.

Din păcate, Simona halep a avut o evoluție sub orice așteptări, servind slab, cu greșeli, și lovind mingea neispirat și fără putere.

Primul set a revenit foarte ușor Kasatkinei, cu 6-2, însî setul doi a început cu un ușor echilibru, 1-1, Simona dând ceva semne de revenire.

Tot Simona pierde însă, mai apoi, câteva șanse consecutive de break, în vreme ce rusoiaca face ea break-urile și ajunge să se desprindă din nou, 3-1 și apoi 4-1, Simona părând încă de la mijlocul setului secund că a cedat total.

De notat că până la acest meci, Simona câștigase ambele întâlniri cu Kasatkina, de fiecare dată categoric, în două seturi.

Rusoaica va juca în turul trei cu compatrioata sa Ekaterina Makarova, care a învins-o clar, cu 6-2, 6-4, pe americanca  Lauren Davis.

Și a doua jucătoare din România în ordinea valorii, Sorana Cîrstea (nr. 46 mondial WTA), a fost învinsă categoric în turul al doilea, de chinezoaica Qiang Wang (55  WTA), cu 6-3, 6-3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri