Caută
Close this search box.

Sylvester Stallone, desfigurat de boală. Ce s-a întâmplat cu actorul

Sylvester Stallone, în vârstă de 71 de ani, apare total schimbat în câteva imagini care au ajuns pe internet. De fapt, despre ce este vorba?

Actorul a publicat imagini de la filmările pentru continuarea seriei “Creed”, în care apare fără păr și cu o alură foarte obosită, interpretându-l pe bătrânul Rocky Balboa.

Dolph Lundgren îşi va relua rolul Ivan Drago în acest film. Actorul a publicat recent un videoclip pe Instagram în care apare lucrând într-o sală de sport. ”Mă pregătesc pentru ceva important! #Creed2 #IvanDrago”, a scris actorul.

Sylvester Stallone a spus că filmul ”Creed 2” ar putea prezenta două planuri, cu acţiunea plasată în perioade diferite, similar peliculei ”The Godfather 2”.

”Ryan Coogler are câteva idei de a merge înainte şi înapoi în timp şi de a îi vedea pe Rocky şi Apollo împreună”, a spus Sylvester Stallone.

Filmul ”Creed”, regizat de Ryan Coogler, spune povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan), nepotul rivalului în ring al lui Rocky Balboa, Apollo. Acesta ajunge sub tutela bărânului Rocky (Sylvester Stallone), deşi acceptă cu greu să îl aibă ca mentor.

”Creed” a reprezentat prima întoarcere a lui Sylvester Stallone la cel mai cunoscut personaj al său, de la premiera filmului ”Rocky Balboa” din 2006, care a readus în atenţia spectatorilor, după 16 ani, franciza cinematografică în centrul căreia se află acest pugilist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri