Caută
Close this search box.

Tenis. Tecău şi Rojer, în finala de dublu de la US Open

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 12, îi va întâlni, vineri, pe spaniolii Marc Lopez şi Feliciano Lopez, în finala probei masculine de dublu de la US Open.

Cotaţi cu şansa a 11-a la câştigarea trofeului de la Flushing Meadows, spaniolii i-au învins, joi seară, scor 3-6, 6-3, 6-4, pe americanii Bob şi Mike Bryan, favoriţii cu numărul 5. Partida a durat o oră şi 57 de minute.

Pentru perechea româno-olandeză, duelul cu cei doi iberici va fi al treilea al carierei şi al doilea al sezonului. Cele două perechi s-au întâlnit prima dată în 2016, la Dubai, când Marc şi Feliciano s-au impus în minimum de seturi, 6-4, 6-4, iar revanşa a venit în sala din Rotterdam, în acest an, când Horia şi partenerul său au câştigat cu acelaşi scor.

Finala de dublu de la US Open se va juca vineri, de la ora 19:00, şi va fi al doilea meci foarte important în care Horia îl va avea ca adversar pe Marc Lopez. În 2016, în finala olimpică de la Rio, spaniolul de 35 de ani, locul 21 în ierarhia de dublu în acest moment, i-a învins, alături de Rafa Nadal, pe Tecău şi Florin Mergea, scor 6-2, 3-6, 6-4.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri