Editorii revistei Forbes au făcut un clasament al celor mai bine plătite actrițe de seriale iar capul de listă din top 10 este Sofia Vergara, protagonista serialului „Modern Family”.

Pentru al șaselea an consecutiv, actrița ocupă primul loc în acest clasament, iar în perioada 1 iunie 2016 — 1 iunie 2017, Sofia Vergara a obținut venituri totale de 41,5 milioane de dolari (înainte de deducerea taxelor și impozitelor), informează Agerpres.

Potrivit jurnaliștilor de la Forbes, doar un sfert din veniturile actriței columbiene provin din onorariul primit pentru rolul interpretat de ea în serialul „Modern Family” — cele mai mari încasări sunt generate de contractele ei de publicitate.

Actrița Kaley Cuoco, una dintre vedetele serialului „The Big Bang Theory”, se află pe locul al doilea, cu venituri de 26 de milioane de dolari. Actrița americană încasează 1 milion de dolari pentru fiecare episod din această producție TV.

Mindy Kaling, protagonista serialului „The Mindy Project”, și Ellen Pompeo, vedeta serialului „Grey’s Anatomy”, se află la egalitate pe locul al treilea, cu venituri de 13 milioane de dolari.

Mariska Hargitay, actrița principală din serialul „Law and Order: Special Victims Unit”, ocupă locul al patrulea cu 12,5 milioane de dolari.

Julie Bowen, colega Sofiei Vergara din „Modern Family”, se află pe locul al șaselea, cu venituri de 12 milioane de dolari.

Kerry Washington, vedeta serialului „Scandal”, ocupă poziția a șaptea, cu 11 milioane de dolari, iar locul al optulea a revenit actriței Priyanka Chopra, protagonista serialului „Quantico”, cu 10 milioane de dolari.

Robin Wright din „House of Cards” se află pe locul al nouălea, cu venituri de 9 milioane de dolari, iar poziția a 10-a a revenit actriței Pauley Perrette, cunoscută pentru rolul din „NCIS”, cu venituri de 8,5 milioane de dolari.

Cumulat, ocupantele primelor 10 poziții din topul Forbes al celor mai bine plătite actrițe de televiziune din lume pe anul 2017 au încasat venituri de 156,5 milioane de dolari.

Foto: forbes.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here