Caută
Close this search box.

Un cuplu de pensionari a făcut furori în rândul internauților, prin vestimentația lor

Un cuplu de pensionari, Steven și Millie Tani din California de Sud, care s-au căsătorit în urmă cu 27 de ani, au descoperit pasiunea de a se îmbrăca precum diferite personaje din povești ori filme celebre, în urmă cu 3 ani când căutau costume pentru Halloween, iar de atunci nu s-au mai oprit din a face asta.

Cei doi soți au declarat că le ia până la două luni pentru a crea un nou costum. La început, ei încearcă să folosească elementele pe care le au pe-acasă, dar dacă acest lucru nu este suficient, ei “pleacă la vânătoare după provizii” prin tot felul de magazine ori pe site-uri cum ar fi eBay și Etsy.

În prezent, cei doi participă la diverse evenimente cu tematică. „Amândoi suntem niște persoane foarte timide și introvertite, așa că atunci când oamenii au început să ceară să ne facă poze în costumele noastre, am fost foarte surprinși de atenția pe care am primit-o”, au declarat cei doi. „De asemenea, nu știm exact cum ar reacționa oamenii la noi ca un cuplu asiatic mai în vârstă… dar mulți ne-au salutat și … ne simțim din ce în ce mai confortabil. Și am reușit să ne facem și mai mulți prieteni”.

„Vom continua cu această aventură a costumelor pe măsură ce sănătatea ne va permite asta. Nu dorim să ne punem de pe acum în leagăne și să stăm acolo toata ziua, pur și simplu, deoarece vrem să ne bucuram de anii noștri de aur și să ne trăim viața la maxim. E o pasiune și o muncă zilnică în care ne dedicăm cu totul pentru a ne crea noi costume așa că, sperăm să mai putem face asta cel puțin 10 ani de-acum înainte”, au mai spus cei doi pensionari simpatici.

În galeria foto de mai jos veți descoperi simpaticul cuplu Tani și costumele lor haioase, în ordinea descrierilor:

  1. Han Solo și Leia Organa Solo din „Star Wars”
  2. Carl și Ellie din filmul „Up”
  3. Judy și Nick din „Zootopia”
  4. Diana Prince și Steve Trevor din „Wonder Woman”
  5. Bert și Marry Poppins
  6. Anna și Kristof din „Frozen”
  7. Steve Rogers și Peggy Carter din „Captain America”
  8. Doctor Eleventh și Amy Pond din „Doctor Who”

Galerie foto:

Foto: boredpanda.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri