Caută
Close this search box.

Voucherele pentru biciclete, suplimentate cu încă 25.000

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat în şedinţa de astăzi (n.r: 11.09.2017), la propunerea Primarului General, proiectul de hotărâre privind suplimentarea numărului de vouchere în cadrul proiectului „Biciclişti în Bucureşti”.

Proiectul a fost aprobat prin voturile consilierilor PSD si ALDE.

„Am propus astăzi un proiect de hotărâre pentru suplimentarea programului „Biciclişti în Bucureşti” cu încă 25 de mii de vouchere, pentru a acoperi numărul total al celor care s-au înscris la Centrul de Informare şi Documentare pentru Relaţii cu Cetăţenii, dar și online. Astfel, nu va mai exista nici măcar o persoană care s-a înscris în programul de anul acesta şi care să nu primească voucher-ul pentru achiziţionarea unei biciclete”, a asigurat Primarul General, Gabriela Firea.

În cadrul şedinţei, Gabriela Firea, a mulţumit reprezentanţilor unui site de anunţuri online (n.r: olx), acolo unde s-a încercat scoaterea la vânzare a câtorva vouchere pentru biciclete, după ce aceste anunţuri au fost retrase:

„Am luat măsurile necesare, prin regulamentul pe baza căruia se derulează acest program, pentru a preveni astfel de situaţii şi pentru a ne asigura că fondurile alocate de PMB sunt utilizate pentru cumpărarea de biciclete.

Aşa cum puteţi vedea, voucherele de biciclete sunt nominale. Pe fiecare dintre ele sunt trecute: numele persoanei şi CNP. Conform regulamentului, magazinele care au intrat în acest program şi-au asumat obligaţia de a vinde bicicletele doar la prezentarea voucherului şi a documentului de identitate. Decontarea sumelor către magazine se face în baza acestor documente, respectiv actul de identitate”.

Valoarea unui voucher este de 500 de lei și vor putea fi folosite pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi Segway/Ninebot. Beneficiarii voucherelor trebuie să fie cetăţeni cu domiciliul sau reşedinţa în Bucureşti, cu vârsta minimă de 18 ani împliniţi în anul 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri