Caută
Close this search box.

Workshop de dans contemporan cu Myeong și Nakata, în cadrul FNT

Won Won Myeong și Yutaka Nakata – doi dintre renumiții dansatori și coregrafi colaboratori ai Companiei Carolyn Carlson – revin în România în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT) pentru a susține, timp de o săptămână, un workshop de dans contemporan.

Workshop-ul se va desfășura în perioada 20 – 26 octombrie 2017 și este dedicat dansatorilor, coregrafilor și actorilor români, cu vârsta de peste 18 ani, informează un comunicat de presă al organizatorilor.

Inscrierile se fac la adresa office@uniter.ro, în limita locurilor disponibile, prin trimiterea unui e-mail care să conțină: nume, vârsta, contact, dar și experiența sau legătura celui care aplică, cu dansul (cuprinsă fie într-un CV, fie într-o mini-biografie, fie în demo – la alegerea candidatului).

Data limita a înscrierilor: 12 octombrie 2017

Workshop-ul de dans contemporan inițiat de FNT se va finaliza în data de 26 octombrie, cu un performance public, rezultat al cercetării și studiului participanților alături de cei doi coregrafi.

Accesul publicului se va face începând cu orele 21:00, în spațiul Centrului Coregrafic Independent LINOTIP (str. Ion Brezoianu, nr. 23-25, et. 1, București).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri