Caută
Close this search box.

Atac armat în Las Vegas: Peste 50 de morți și 200 de răniți

UPDATE Peste 50 de persoane au fost ucise, iar alte peste 100 au fost rănite într-un atac armat comis la Las Vegas, în apropiere de hotelul Mandalay Bay, în timpul unui festival de muzică country, a anunţat poliţia, precizând că doi poliţişti au fost răniţi, dintre care unul se află în stare critică, relatează BBC News. De asemenea, poliţia a anunţat că un suspect a fost anihilat.

Poliția din Las Vegas a intervenit în forță luni dimineață (duminică seară, ora locală 22.30), în cazul unor împușcături cu armă automată, ce au avut loc în zona cazinoului Mandalay, la festivalul de muzică country, Route 91 Harvest.

Anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de country.

Din primele informații, atacatorul este localnic. Poliția a anunțat că la fața locului nu mai este vorba despre vreun pericol, dar locul este închis pentru anchetă.

Aeroportul internațional McCarran din Las Vegas a fost închis. Un post de televiziune local anunță, potrivit digi24.ro, că 70 de răniți au fost transportați la spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri