Caută
Close this search box.

Mălin Bot susţine, cu ochii în lacrimi: Interlopii lui Dragnea m-au bătut. VIDEO

Jurnalistul Mălin Bot susţine, cu ochii în lacrimi, că a fost bătut de „interlopii lui Dragnea”, la ieşirea din ÎCCJ.

„Interlopii lui Dragnea efectiv m-au lovit si m-au tinut sa nu pot sa ies din Inalta Curte. Afara am fost iar lovit. Doua persoane au fost retinute de Jandarmi.”

Înainte de acest episod, jurnalistul scrisese, pe contul său de Facebook, că pe holul ÎCCJ se petrec scene desprinse, parcă, din romanele lui Mario Puzo:

„E incredibil. Codrin Stefanescu i-a adus lui Dragnea interlopi. Sunt acum pe holul Inaltei Curti. E ca in romanele lui Mario Puzo”.

Liviu Dragnea a avut termen astăzi la ÎCCJ în dosarul Bombonica, judecat de la zero, după pensionarea magistratului Ana Maria Dascălu.

2 răspunsuri

  1. Ha, ha, ha, jur cu mâna pe Biblie că nu i-am văzut pe interlopi lovindu-l cu palma peste bot pe Bot. Probabil fiind șomer, revoltatul de serviciu caută o nouă preocupare, cea de încasator de palme și picioare. S-a dovedit că este așa de prost că nici asta nu știe să o facă bine.

  2. LuciD ești un mare măgar, poate un pui de securist/comunist, cum poți vorbi așa de unul dintre puținii jurnaliști adevărați din Romania. Rușine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri