Caută
Close this search box.

Dragnea spune că ajută salariații, așa că nu se sperie de un protest al lor

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Mioveni, că protestele sindicale nu pot determina renunțarea la măsura trecerii contribuțiilor sociale de la angajator la angajat.

Afirmația a fost făcută în contextul în care liderul social-democrat a fost întrebat, la o conferință de presă organizată la Uzinele Dacia, cum comentează faptul că premierul Mihai Tudose ar fi anunțat, după întâlnirea cu sindicaliștii, că este dispus să ia în calcul renunțarea la această măsură.

„Eu zic că discutăm, încă nu a dat verdictul, deci mai avem o speranță. Deci mai avem o speranță, dacă ia în calcul, mai avem o speranță. Dacă ne primește la discuții, da, dacă nu, domnul Hossu (președintele Cartel Alfa Bogdan Hossu — n.r.) să conducă dumnealui guvernul, e foarte simplu. Nu putem să renunțăm la orice măsură care ajută salariații din România pentru că ne speriem de un protest”, a spus Liviu Dragnea.

Câteva mii de reprezentanți ai sindicatelor din mai multe domenii de activitate au protestat miercuri, în Piața Victoriei din Capitală, în fața Guvernului, nemulțumiți, printre altele, de măsura autorităților de a transfera contribuțiile de asigurări din sarcina angajatorului în cea a angajatului.

O delegație a protestatarilor prezenți la mitingul din Piața Victoriei a fost primită la discuții la sediul Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri