Caută
Close this search box.

Halep, despre meciul cu Șarapova: ”Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu împotriva ei”

„Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu împotriva ei”, a declarat jucătoarea română de tenis Simona Halep după ce a reușit miercuri prima victorie din cariera sa împotriva rusoaicei Maria Șarapova, 6-2, 6-2 în optimile de finală ale turneului WTA de la Beijing.

„A fost un meci mare, cred că am jucat cel mai bun tenis al meu împotriva ei. Am servit destul de bine și am putut vedea azi pe teren munca pe care am depus-o după US Open. Sunt cu adevărat fericită că am putut realiza asta. E prima mea victorie împotriva ei și vreau pur și simplu să mă bucur de acest moment”, a afirmat Halep, numărul 2 mondial, citată de site-ul WTA.

„Vreau doar să mă bucur pentru ce am reușit azi, iar mâine mă pot gândi la următorul meci”, a adăugat Halep.

Halep (26 ani), a doua favorită a competiției, a câștigat primul meci în fața rusoaicei, după șapte victorii la rând ale acesteia, cea mai recentă în urmă cu aproximativ o lună, la US Open, în primul tur.

„Am văzut că dacă sunt concentrată și am încredere în mine, pot da tot ce am mai bun. (…) De fapt, de multe ori când am jucat împotriva ei, am simțit că pot s-o înving, dar nu s-a întâmplat”, a spus românca.

„Astăzi am spus că e doar un alt meci, am vrut doar să dau tot ce am, să rămân concentrată, calmă și pozitivă”, a mai afirmat ea.

Halep o va întâlni în sferturi pe învingătoarea dintre poloneza Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 11) și rusoaica Daria Kasatkina.

Foto: skysports.com

Un răspuns

  1. Cum ziceam(la art. ” Ilie Nastase, reactie incendiara…”) , Simona STIE TENIS, iar diferenta de categorie fizica poate fi surclasata, cea ce a si probat Simona, ba inca a invins-o pe Sarapova fara drept de apel, in doar 2 seturi…Reale sanse mari sa ajunga pe locul I…Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri