Caută
Close this search box.

Rovana Plumb, după demisia din funcția de ministru: În politică nu există supărări, trebuie să îţi vezi de drumul tău

Ministrul demisionar Rovana Plumb a declarat că decizia sa privind demisia era luată, nu la cald, ci după ce a cumpănit, reiterând că este nevinovată, dar că aceasta este cea mai bună hotărâre pentru partid.

Rovana Plumb: În politică nu există supărări, trebuie să îţi vezi de drumul tău

„Sunt un om de partid, mi-am prezentat poziţia am spus clar că am luat o decizie nu la cald, am cumpănit şi pentru că sunt un om bun de partid şi pentru că acest partid a câştigat încrederea a milioane de oameni prin programul prezentat, acest program trebuie pus în aplicare în continuarea. Nu am renunţat la demisie, e un act unilateral, nu mă joc, sunt fermă când iau o decizie.

Vreau să îi rog pe cei de bună credinţă să înţeleagă gestul nostru. Până la urmă, demnitatea este ceea ce ne rămâne. Niciodată de când sunt în PSD nu am discutat despre problemele partidului, pentru că în orice organizaţie sunt probleme, mereu am vorbit în partid în forurile statutare, nu am acuzat pe nimeni.

În politică nu există supărări, în politică trebuie să îţi vezi de drumul tău”, a declarat Rovana Plumb, la finalul şedinţei CEx.

O nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD va avea loc, vineri, începând cu ora 12.00, după ce, joi, social-democraţii au acceptat demisiile miniştrilor Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc. În noul CExN se va stabili cine îi va înlocui pe miniştrii demisionari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri