Caută
Close this search box.

Victor Rebengiuc: Toată conducerea ţării e formată din semidocţi. Asta mă enervează cel mai mult, comunismul şi PSD-ul

„Toată conducerea ţării e formată din nişte semidocţi, nişte oameni fără pregătire. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul şi PSD-ul”, a punctat marele actor Victor Rebengiuc, cu ocazia unui eveniment desfăşurat la Librăriile Humanitas.

„Nenorocirea este că sunt destul de bătrân şi, de la o vârstă destul de fragedă, de pe la 13 ani, trăiesc în comunism şi nu-mi place asta. Nu m-am împăcat cu comunismul. A existat o scurtă perioadă, de încercare de a uita comunismul şi de a trece la lucruri mai plăcute, dar văd că în ultima vreme se insistă să ne întoarcem din nou în perioada comunistă.

Lucrul ăsta mă enervează şi nu cred că merităm aşa ceva. Toată conducerea ţării e formată din nişte semidocţi, nişte oameni fără pregătire, care, pentru noi cei care mai citim o carte şi mai ştim ce se întâmplă în lume, nu sunt buni. Asta mă enervează cel mai mult: comunismul şi PSD-ul.”, a declarat actorul Victor Rebengiuc în cadrul Întâlnirilor Yorick de la Librăriile Humanitas, potrivit Ziarul Metropolis .

Artistul a vorbit despre România de azi, despre motivele care l-au făcut să nu accepte să filmeze în „Moromeţii 2” (o navetă obositoare şi schimbarea distribuţiei) şi despre „generaţia de aur”.

„Reînvie cenzura. În forme economice mai ales. Îl arunci pe om afară, rămâne pe drumuri, n-are ce să mai mănânce. Şi situaţia asta te obliga până la urmă, te tentează cumva… Cenzura există şi acum, a existat şi atunci. Sunt filme care au fost interzise. Filme în care am şi jucat”, a declarat Rebengiuc.

FOTO: ziarulmetropolis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri